Menu

KAMPOT BIBER

Oduševite svoje poslovne partnere ili kolege originalnim poklonom

Prošle godine smo obezbedili korporativne poklone, npr. za ove partnere

reference1
reference1
reference1
reference1Christian Schwenke, GENERALNI MENADŽER, HILTON PRAG STARI GRAD

"Komplet mlina za biber, zajedno sa nizom različitih vrsta bibera- upakovan u lepo oblikovanu drvenu kutiju, bio je savršen božićni poklon za naše cenjene klijente i poslovne partnere. Povratne informacije su izuzetno dobre. Svi su cenili personalizovani dodir i kreativnu ideju. Čak i nedeljama kasnije, ljudi bi mi se javljali i napominjali da sada ponovo uživaju u kuvanju ili da njihova deca cene to što upoznaju nove ukuse. Peper Field nudi veliku paletu proizvoda, izvanrednog kvaliteta kao i odličnu podršku klijentima. Ne bih se ustručavao da ih preporučim bilo kada."

KORPORATIVNI POKLONI

Da li tražite luksuzan, jedinstven i istovremeno koristan poklon u kojem će svakodnevno uživati vaš klijent, bilo da je reč o muškarcu ili ženi, bez obzira na njihov položaj u kompaniji?

Bilo da tražite božićne poklone za svoje zaposlene, nešto za vašeg šefa, poklone za dogadjaje ili raskošan set za vrlo zahtevnog klijenta, mi imamo pravi poklon za vas. Za naše elitne pakete možemo kreirati prekrasan i personalizovan poklon u rasponu od samo 200czk do 5000czk .

Jednako posvećujemo pažnju jednom poklonu kao i stotinu poklon kompleta. Mi smo fleksibilni i razumemo kada vam je nešto potrebno odmah.

NARUČI PERSONALIZOVANI POKLON SET
gravirovani
gravirovani

 
gravirovani
gravirovani

GRAVIRANJE PO NARUDŽBI


Svaki poklon set izradjen je od češkog drveta i stakla. Personalizovano graviranje vašeg logotipa ili imena primaoca na drvenoj kutiji dostupno je BESPLATNO, kao i luksuzna ambalaža koju koristimo, a kojom se uvek rukuje sa puno brige i pažnje (poklon kutija, svileni papir…) Za B2B prodaju takodje nudimo široku paletu mlinova uključujuć dizajnersko izdanje napravljeno od bagremovog drveta.

 
 
gravirovani
gravirovani

 
gravirovani
gravirovani
 
 
gravirovani

KORPORATIVNE ZABAVE


Pored poklona, srećni smo jer možemo za vas organizovati kompletnu korporativnu zabavu, na primer, u jednom od naših partnerskih restorana. Prošle godine korporativne poklone povezali smo sa menijem za degustaciju u restoranu OBLACA na TV tornju Žižkov za kompaniju i3.cz. Zajedno sa kuvarom Tomašom Lahmanom imali smo čast da izvršimo degustaciju jelovnika sa Kampot biberom i tako predstavimo zaposlenima ne samo dobar obrok već i naš biber i samu Kambodžu.

gravirovani
gravirovani
gravirovani
gravirovani
gravirovani
gravirovani


Lucie Bakajsová, MARKETING SPECIJALISTA, UNIPETROL RPA, s.r.o.

"Bili smo zaista zadovoljni izborom božićnih poklona. Poklon kutija Pepperfield originalni je poklon sa praktičnom upotrebom, upakovan u elegantnu kutiju."

Barbora Měchurová, MARKETING SPECIJALISTA, Grafton Recruitment s.r.o.

"O biberu smo imali samo pozitivne povratne informacije. Pakovanje je izvanredno i vrlo reprezentativno, a sam biber je zaista ukusan."

Ing. Monika Švehlová, MARKETING MENADŽER a PR, STAEG, spol. s r. o.

"Svake godine naša kompanija vrlo pažljivo traži odgovarajuće poklone za naše klijente i partnere. Izbor Kampot set bibera je bio veliki uspeh. Pakovanje je bilo luksuzno, sa brižnom pažnjom prema detaljima i biberom nežnog ukusa. Sa ovim proizvodom, iznenadili smo sve i imali dobar osećaj u vezi kvaliteta poklona i odličnu saradnju sa ovom kompanijom."

KONTAKT

Tražite originalan poklon?

  • 1. Izaberite poklone u našem e-shopu
  • 2. Pošaljite nam e-mail sa očekivanim brojem proizvoda (mogu se kombinovati)
  • 3. Priložite logotip koji želite da ugravirate
  • 4. Odmah ćemo vam poslati obračun
  • 5. Uzorak poklona sa gravurom biće poslat vašoj kompaniji besplatno
  • 6. Ako više volite lični kontakt, pozovite Lukasa da usaglasite detalje