Menu

KAMPOT BIBER

Otkrijte nove ukuse i eksperimentišite sa najboljim biberom na svetu.

IMPRESIONIRAJ

Sa Kampot biberom

Da li vaši gosti znaju ukus pravog bibera? Novi, neobičan meni, infuzirana pića i iznenadjujući dezerti. Kombinujte ukuse u kojima vaši gosti nikada nisu imali priliku da uživaju.Kooperativno kuvanje sa Oldrichom Matousekom iz Bruxx-a

Postanite član


Članovi našeg .biber..klub-a su najbolji restorani u Češkoj Republici koje smo savesno odabrali prema prestižnim nagradama i preporukama. Broj mesta je ograničen trenutnim zalihama, a novim restoranima se pristupa na svaka tri meseca.

Da li želite da postanete .biber..klub član? Kontaktirajte nas!

ŽELIM DA POSTANEM ČLAN

ČLANSTVO U BIBER KLUB


Ne radi se samo u biberu. Mi smo najveći stručnjaci za Kambodžu u Češkoj. Ono što nudimo našim partnerima je da prvi probaju nove stvari iz našeg portfolia, a takodje možemo da organizujemo specijalne gastro dogadjaje sa atmosferom jugoistočne Azije.

DIZAJNIRANI MLINOVI

Naši mlinovi su napravljeni od češkog drveta i imaju najbolji keramički mehanizam koji je savršen za mlevenje organiskih proizvoda. Naša dizajnerska izdanja su uvek pripremljena u saradnji sa kuvarima kako bi najbolje odgovarala enterijeru njihovog restorana i njima samima.

POKLON SETOVI

Jedinstveni pokloni za vase poslovne partnere ili goste – pripremite kao poklon naše prepoznatljive setove Kampot bibera u češkim staklenim bočicama i drvenim kutijama sa mogućnošću ugraviranja logotipa ili imena. Sav naš posao obavljamo ručno, savesno i uz maksimalnu fleksibilnost.

TEMATSKI DOGADJAJI

Pomoći ćemo vam da postavite posebne menije, pića i ambijent jugoistočne Azije koja je naš drugi dom. Otkrijte sa svojim gostima još nepoznati deo Azije koji je ujedno i jedno od najzanimljivijih i najraznovrsnijih delova sveta.

SA KIM RADIMO

Samo najbolji restorani

To su naši partnerski restorani i kuvari, koji čine najbolje od Kampot Pepper-a zahvaljujući svojim neverovatnim kombinacijama i receptima.

Art & Design MIURA


Aureole


Borgo Agnese


BRASILEIRO


Bruxx


Butcher's


Café Savoy


Casa de Carli


Chateau Mcely


CODA


ESKA


Etnosvět


GOLDIE


GRAND CRU


HOTEL PARIS PRAHA


Hilton Prague


KAMPA PARK


LA BODEGUITA


LA VERANDA


LEVITATE


LE GRILL


Manu Risto & Lounge


Na Kopci


NUANCE


Pasta Fresca


Rizotti


SALABKA


SIA


SOHO


SPICES


Spojka


Tiskarna


VILLA RICHTER


U LABUTE


YAMATO


Letenský zámeček


ZDENEK'S OYSTER BAR


KONTAKT

Želite li da saznate nešto više ?

Posvetili smo prethodne godine svog života i čitavo svoje srce biberu i rado ćemo podeliti svoje znanje i iskustvo sa vama.