Menu

.pepper..family

Upoznajte članove našeg tima koji su odgovorni za najvažnije aktivnosti

David Pavel

Šef koji pravi nevolje
Osnivač i pokretačka snaga u isto vreme (oko 10 puta dnevno skače sa stolice vičući “Imam ideju”, što uvek donosi gomilu problema- napomena tima). Na početku je naša ljubav prema Kambodži bila ta koja je motivisala druge da nam se pridruže i tako tim .pepper..field sada ima na desetine članova u Češkoj i Kambodži. Moj cilj je da naš projekat postane posao iz snova za svakog člana našeg tima. Osmesi farmera i zadovoljni klijenti su moja motivacija. Volim ovaj posao!


Klara Dohnalova

Šef osnivač priče o biberu
Prvi put sam sa Davidom došla u Kambodžu pre 4 godine i ta zemlja mi je odmah ukrala srce. Naziv .pepper..field pojavio se ploveći brodićem na Koh Kongu. “Hajde da iskreno ispričamo priču o ovom biberu sa njegovom istorijom i njegovim putovanjem sve do današnjih dana”, rekla sam Davidu. I od tada pričamo biber priču.


Lukas Hejtmanek

Glavni brojač zrna bibera
Ja sam odgovoran za onlajn svet i sve ono što se ne može opisati rečima ili delima. Stojim iza svega gde vidite naš logotip – od etiketa na ambalaži do kupovine na internetu. Ja sam jedan introvertni sistem pogona čitavog brenda – nisam baš vidljiv, ali u isto vreme niko ne može bez mene.


Lenka Trchalikova

Majstor katastrofe
Brinem o e-trgovini i korisničkoj službi, tako da me većina naših klijenata poznaje samo po glasu. Nekada sam radila kao edukator- sada se brinem o našim klijentima i osiguravam da dobiju ne samo vrhunski proizvod, već i odličnu uslugu. Mesto majstora katastrofe stekla sam svojim još uvek pozitivnim stavom čak i u zahtevnom predbožićnom periodu. Moja motivacija su obrazovni projekti u Kambodži.


SIM SOTTOUM

Kambodžanski šef
Moja odgovornost je da upravljam svim našim projektima u Kambodži. Vidim priliku za sebe i svoj narod, njihov osmeh, poverenje koje osećaju prema nama, ljubav koju su nam pružili. Sve to mi daje moć i snagu za rad sa Klarom, Davidom i timom .pepper..field. Osećam da ovaj projekat može da pomogne mnogim kambodžanskim malim farmerima a i dopušta im da donesu najbolji biber na svetu kroz .pepper..field u Evropu.


CHIP POUTHY

Glavni farmer
Moja pozicija je da vodim sav posao sa našim Kampot farmerima. Želim da ljudi iz Kambodže budu ponosni na Kampot biber i takodje na sve farmere. Kroz ovaj projekat naučio sam puno od Davida, Klare i .pepper..field tima. Tako sam ponosan na sve!


Klara Dobsickova

Direktor za prve utiske
U timu .pepper..field radim kao menadžer za Slovačku. Klaru i Davida sam upoznala na putovanju kroz Aziju. Putevi su nam se ukrstili u Bangkoku i odmah nakon prvog sastanka osećali smo kao da se poznajemo već godinama. Ono što radimo uglavnom je povezano sa željom da pomognemo zemlji koja nam je ukrala srca - Kambodži.


Eliska Klimova

Menadžer svemira
Pridružila sam se .pepper..field-u nedavno kao office menadžer da podržim sve članove tima, mada se znamo već godinama. Obožavam projekat od početka i oduvek sam želela da budem deo njega i uradim nešto što ima velikog smisla!